Friends

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning och diskriminering. Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Organisationen arbetar förebyggande och främjande för att barn och unga ej ska utsättas för kränkningar och diskriminering, samt skapar opinion i samhället mot mobbning. Friends vision är ett samhälle där barn och ungdomar växer upp i trygghet och jämlikhet. Friends är en religiöst och politiskt obunden nationell organisation med s k 90-konto.

”Fruktdealens frukt är alltid av hög kvalitet och den bidrar till ökad energi på kontoret och hjälper oss i vårt vardagliga arbete mot mobbning.” /Friends

 

Maskrosbarn

Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som stödjer barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Organisationen erbjuder barn från hela Sverige olika typer av stöd, bland annat läger på alla skollov, stöd via internet och lokala aktiviteter i Stockholm och Göteborg. Maskrosbarn arbetar även aktivt med att föreläsa för barn och lärare i bland annat skolor och samarbetar med socialtjänster runt om i Sverige.


”Fruktdealen sponsrar Maskrosbarns kontor i Stockholm med supergod och fräsch frukt varje vecka. Frukten och Fruktdealens trevliga personal bidrar till en bra arbetsmiljö och ger oss samtidigt härlig energi till vårt dagliga arbete. Tack för ert goda stöd!”
/Alexander Rosenberg, Samarbetsansvarig Maskrosbarn


Kontakta oss

Namn

E-post

Telefon

Meddelande


  • Fruktdealen AB
  • Stockholmsvägen 26, 194 61 Upplands Väsby
  • Telefon: 08-400 280 20
  • E-post: info@fruktdealen.se
X

Jämför oss med er nuvarande fruktkorg, och upplev skillnaden

Teckna ett frukt-abonnemang och få första veckan gratis!
Gör en offertförfrågan genom att fylla i formuläret här nedan.
Frukten väntar på att få glädja din personal!

Fruktdealen
premiumleverantören av frukt till företag i Stockholm

OBS! Gäller endast företag med minst 3 anställda.

Företag

Kontaktperson

E-post

Telefon

Ditt meddelande