Läs riktlinjerna för hur Fruktdealen agerar kring Coronaviruset/Covid-19

Läs mer

Om Fruktdealen

anton-mikael-webb

Fruktdealen föddes i februari 2012 på ett café i Årsta där Anton och jag (Mikael) drömde om vår framtid. Efter nästan tre år som kolleger på Chiquita kände vi båda att det var dags att sätta våra egna ben på prov. Utan någon större erfarenhet av att driva eget började vi skissa på vår idé: Att erbjuda den bästa fruktleveransen gällande både kvalitet, service och koncept. Det skulle krävas åtskilliga möten med sakkunniga, drakar, banker och leverantörer men till slut började Fruktdealen sakta men säkert utformas.

Tidigt den 7e januari 2013 levererade vi omsorgsfullt våra tre första fruktlådor. Sedan dess har vi jobbat hårt för att finslipa vårt koncept och bygga på glädjen vi kände den morgonen.

Den 1 September 2014 var en milstolpe då vi bestämde oss för att byta till ekologiska bananer i alla våra fruktlådor.

Drygt 2 år senare, i oktober 2016 tog vi nästa steg mot Sveriges bästa fruktleverantör till företag, då vi blev certifierade för ekologisk produktion av fruktlådor av Smak. Läs gärna mer om smaks arbete på här .

Vi hade precis besökt hemlösa.se , en organisation som 100% ideellt arbetar för att Stockholms hemlösa ska få en bättre vardag. Genom att öppna ett centralt kulturhus för hemlösa, där de som besöker kan värma sig, få mat och utbilda sig tyckte vi var en strålande idé. Här befästes vårt engagemang för hur vi kan bidra till en lite bättre värld. På samma sätt som med hemlösa.se, ville vi skapa ett omfattande miljöarbete. Tanken är att ingenting ska gå till spillo! Läs mer om vårt miljöarbete här .

Vi växer ur våra lokaler

Den kraftiga tillväxten krävde en flytt till nya lokaler, och sedan 2018 sitter vi i Upplands Väsby. Lokalerna har gjort det möjligt för oss att fortsätta vår tillväxtsresa. Här sitter vi med både produktion och administration tillsammans.

År 2019 fick vi vår första DI Gasell.
År 2020 fick vi vår andra DI Gasell.

Året 2022 är det återigen dags för en större satsning i en ny stad, Nämligen Malmö.

Idag levererar vi frukt till över 1200 kunder och vi växer varje dag. Många kunder nämner vår kvalitet samtidigt som vi är pålitliga som det bästa med oss. Fördelarna med Fruktdealen som leverantör är många. Vi strävar alltid mot perfektion, även om vi ibland blir lite för ivriga.

Vart idén tar oss vet vi inte men med glädje och omsorg i varje leverans ska vi ta oss framåt! Vi vill bli Sveriges mest rekommenderade leverantör av frukt och samtidigt hoppas vi att ni vill vara med på den resan! Vi vill bli en förebild för vad hög service och kvalitet innebär samtidigt!

Mikael och Anton med personal


Kontakta oss


  • Fruktdealen i Sverige AB
  • Stockholmsvägen 26, 194 61 Upplands Väsby
  • Telefon: 08-400 280 20 / 040-26 70 20
  • E-post: info@fruktdealen.se
  X

  Jämför oss med er nuvarande fruktkorg, och upplev skillnaden

  Teckna fruktabonnemang och få första fruktlådan gratis!
  Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.
  Du kan även göra offertförfrågan genom formuläret.
  Frukten väntar på att få glädja din personal!

  Fruktdealen
  premiumleverantören av frukt till företag i Stockholm

  OBS! Gäller endast företag med minst 3 anställda.

   Företag

   Kontaktperson

   E-post

   Telefon

   Ditt meddelande