top of page
Personalen på fruktdealen kvalitetssäkrar leveranserna av fruktlådor

Vår vision: Sveriges mest rekommenderade leverantör av frukt till företag

Tidigt den 7e januari 2013 levererade vi omsorgsfullt våra tre första fruktlådor. Sedan dess har vi jobbat hårt för att varje dag finslipa vårt koncept och fortsätta bygga på glädjen vi kände den morgonen. 
Anton och Mikael som grundade fruktdealen och fortfarande driver företaget

Vår historia

Fruktdealen föddes i februari 2012 på ett café i Årsta där Anton och jag (Mikael) drömde om vår framtid. Efter nästan tre år som kolleger på Chiquita kände vi båda att det var dags att sätta våra egna ben på prov. Utan någon större erfarenhet av att driva eget började vi skissa på vår idé: Att erbjuda den bästa fruktleveransen gällande både kvalitet, service och koncept. Det har varit en fantastisk resa, med både utmaningar och framgång. Tillsammans med våra medarbetare och kunder har vi kämpat oss igenom en pandemi, och firat dubbla DI gaseller. 

Idag levererar vi frukt till över 1300 företagskunder och flera av våra kunder har börjat med leveranser av frukost och fika från oss. Många kunder nämner vår kvalitet, tillgänglighet och pålitlighet som det bästa med oss. Fördelarna med Fruktdealen  är många men vi kan alltid bli bättre. Vi strävar mot perfektion vilket i kombination med en levande produkt ställer höga krav både på våra leverantörer och personal. 

Resan fortsätter, och vart idén tar oss vet vi fortfarande inte men med glädje och omsorg i varje leverans ska vi ta oss framåt! Vår vision är fortsatt att bli Sveriges mest rekommenderade leverantör av frukt till företag och vi är så glada att fler anställda och kunder vill vara med på den resan! 

Mikael och Anton med personal

KVALITET

Det handlar inte om löpande band-leverans, utan mer om omsorg, glädje och det goda värdskapet.

MILJÖ

Vi har höga ambitioner att ständigt minska vår miljö- och klimatpåverkan

ANSVAR

Genom olika samarbetspartners tar vi ansvar och bidrar där vi kan

KONTAKT

Vi finns alltid här för att svara på dina frågor

Fruktdealen_15.jpg

Jobba hos oss

Vill du också arbeta på ett företag på väg framåt med sunda värderingar och en härlig stämning? Skicka iväg en spontanansökan inom kategorierna: Chaufför, Lagerarbete, Administratör och Sälj

Kontakta oss

Alla borde ha möjlighet att få bra frukt levererat till kontoret. Vi leverar till såväl små som stora företag och vi hittar alltid en lösning som passar dig.

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt via telefon

08-400 280 20

Stockholm, Göteborg, Uppsala, Södertälje

040-26 70 20

Malmö, Helsingborg

bottom of page