Läs riktlinjerna för hur Fruktdealen agerar kring Coronaviruset/Covid-19

Läs mer

Friends

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning och diskriminering. Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Organisationen arbetar förebyggande och främjande för att barn och unga ej ska utsättas för kränkningar och diskriminering, samt skapar opinion i samhället mot mobbning. Friends vision är ett samhälle där barn och ungdomar växer upp i trygghet och jämlikhet. Friends är en religiöst och politiskt obunden nationell organisation med s k 90-konto.

”Fruktdealens frukt är alltid av hög kvalitet och den bidrar till ökad energi på kontoret och hjälper oss i vårt vardagliga arbete mot mobbning.” /Friends

 

Maskrosbarn

Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som stödjer barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Organisationen erbjuder barn från hela Sverige olika typer av stöd, bland annat läger på alla skollov, stöd via internet och lokala aktiviteter i Stockholm och Göteborg. Maskrosbarn arbetar även aktivt med att föreläsa för barn och lärare i bland annat skolor och samarbetar med socialtjänster runt om i Sverige.


”Fruktdealen sponsrar Maskrosbarns kontor i Stockholm med supergod och fräsch frukt varje vecka. Frukten och Fruktdealens trevliga personal bidrar till en bra arbetsmiljö och ger oss samtidigt härlig energi till vårt dagliga arbete. Tack för ert goda stöd!”
/Alexander Rosenberg, Samarbetsansvarig Maskrosbarn

 

Frysbox

Frysbox är ett socialt ungdomsprojekt som handlar om aktivitet som öppnar upp för dialog. Aktiviteten består av 60 minuters fysiskt krävande träning i form av thaiboxning som följs direkt av 60 minuters dialog. Genom dialogen jobbar vi med självstärkande övningar och värderingsövningar, som i sin tur skapar självförtroende att ta ställning och sätta sina egna gränser. Aktiviteten öppnar upp för att tillhöra en grupp och därigenom hitta ett intresse att utbilda sig och intressera sig för kunskap som kan ta dig vidare i dina livsval.

”Fruktdealen sponsrar Frysbox ungdomsgrupper i Stockholm varje vecka med frukt till ca 100 aktiva ungdomar. Frukten är en viktig del i Frysbox då ungdomarna behöver fylla på energin efter varje träningspass för att orka delta aktivt och få ut mesta möjliga av varje dialogtillfälle. Ungdomarna älskar frukt!” – Lisa Easley samarbetsansvarig Frysbox

 

 

Vid Din Sida

Vid Din Sida är en ideell förening som hjälper äldre hemlösa och fattigpensionärer i Stockholm. Just nu bedriver vi soppkök 2 kvällar / vecka, men kommer från hösten öppna vår alldeles egna fritidsgård och bedriva verksamhet för denna målgrupp 5 dagar / vecka.

Vid Din Sidas vision är att alla äldre hemlösa i Stockholm och Sverige ska få möjlighet till de grundläggande värdighetsgrunderna. Rena kläder, mat i magen och på sikt en säng att sova i om natten.

 

 

 

Stockholms stadsmission

Vi är vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser såsom mat och kläder och till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla.

 

 

 

Fryschillet 

Fryschillet arbetar för att skapa en meningsfull fritid och inkluderande miljö för och tillsammans med unga i åldern 13-19 år. Det är en öppen mötesplats på Fryshuset i Hammarby Sjöstad och en plats där unga kan träffas och umgås när skolan har stängt, få ett socialt sammanhang, bredda sina perspektiv och möta trygga vuxna som ger dem uppmuntran, förtroende och ansvar. För de som vill finns möjlighet att engagera sig i verksamheten eller bli unga ledare.

“Vi på Fryschillet är så tacksamma över frukten vi får varje vecka av Fruktdealen! Många av våra unga har inte ätit något sedan lunch så en frukt blir ett perfekt mellanmål och en hälsosam energikick. Det gör att våra unga orkar vara delaktiga i dagens aktivitet eller ta tag i sina läxor 🙂!” Karin Rimbäck, partneransvarig Fryschillet  


Kontakta oss


  • Fruktdealen i Sverige AB
  • Stockholmsvägen 26, 194 61 Upplands Väsby
  • Telefon: 08-400 280 20 / 040-26 70 20
  • E-post: info@fruktdealen.se
  X

  Jämför oss med er nuvarande fruktkorg, och upplev skillnaden

  Teckna fruktabonnemang och få första fruktlådan gratis!
  Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.
  Du kan även göra offertförfrågan genom formuläret.
  Frukten väntar på att få glädja din personal!

  Fruktdealen
  premiumleverantören av frukt till företag i Stockholm

  OBS! Gäller endast företag med minst 3 anställda.

   Företag

   Kontaktperson

   E-post

   Telefon

   Ditt meddelande