Kvalitet

Fruktdealen erbjuder den bästa fruktleveransen på marknaden gällande kvalitet, service och koncept.

fd-kvalitet-slim

Fruktinköp
Närhet till frukten får vi genom Frukt & Gröntkompaniet. Detta är en fruktgrossist med entusiastisk och kunnig personal som servar många ICA-butiker i regionen. Då vi delar lokal med FGK får vi en god integration mellan inköp, försäljning, lager och distribution. Vår personal utbildas löpande och en tumregel är att vi aldrig får lägga i en frukt som vi själva inte skulle köpa. Genom bra inköpskanaler, samt ett noggrannare plock, ska Fruktdealen utmana marknaden vad gäller kvalitet och hållbarhet.

Våra lådor
Vi levererar inga fruktkorgar. Fruktdealen har valt att lägga en finslipande detalj för ögat och för produkten som helhet genom att använda trälådor av svenskt furu, snickrade i Nacka. Trälådorna handbetsas efter era önskemål.

Prova-på-oss
Med en fast beslutsamhet om att leverera Stockholms fräschaste frukt till företag, så har alla företag möjlighet att prova oss, utan extra kostnad, helt utan förpliktelser. Vi tror på vår produkt och arbetar ständigt med att höja fruktupplevelsen. Vi vet att det är roligare att äta frukt om frukterna i lådan varieras efter säsong. På hösten lägger vi i svenska äpplen och innan midsommar så kommer jordgubbarna givetvis från en lokal odlare.

För att nå våra egna mål behöver vi hela tiden skapa förutsättningar till affär, där bägge parter tillsammans når resultat. Vi som leverantör och våra kunder som mottagare av en bra produkt. Det handlar inte om löpande band-leverans, utan mer om omsorg, glädje och det goda värdskapet.

Vi vill göra skillnad!


Kontakta oss

Namn

E-post

Telefon

Meddelande


  • Fruktdealen AB
  • Stockholmsvägen 26, 194 61 Upplands Väsby
  • Telefon: 08-400 280 20
  • E-post: info@fruktdealen.se
X

Jämför oss med er nuvarande fruktkorg, och upplev skillnaden

Teckna fruktabonnemang och få första fruktlådan gratis!
Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.
Du kan även göra offertförfrågan genom formuläret.
Frukten väntar på att få glädja din personal!

Fruktdealen
premiumleverantören av frukt till företag i Stockholm

OBS! Gäller endast företag med minst 3 anställda.

Företag

Kontaktperson

E-post

Telefon

Ditt meddelande