Läs riktlinjerna för hur Fruktdealen agerar kring Coronaviruset/Covid-19

Läs mer

Kvalitet

Fruktdealen erbjuder den bästa fruktleveransen på marknaden gällande kvalitet, service och koncept.

fd-kvalitet-slim

Fruktinköp
Sedan 2019 så har Fruktdealen en helt egen inköpsavdelning som aktivt arbetar med de största grossisterna i Sverige tillsammans med egen import. Då vi alla sitter i gemensamma lokaler får vi en god integration mellan inköp, försäljning, lager och distribution. Vår personal utbildas löpande och en tumregel är att vi aldrig får lägga i en frukt som vi själva inte skulle köpa. Genom bra inköpskanaler, samt ett noggrannare plock, ska Fruktdealen utmana marknaden vad gäller kvalitet och hållbarhet.

Våra lådor och displayer
Vi levererar inga fruktkorgar!  Fruktdealen har valt att lägga en finslipande detalj för ögat och för produkten som helhet genom att använda trälådor av svenskt furu. De snickras av en daglig verksamhet i Järna.
Passar inte trälådorna in i er miljö så utvecklar vi ständigt nya lösningar. Kanske ett golvställ eller uppläggning på fat?

Prova-på-oss
Med en fast beslutsamhet om att leverera Stockholms fräschaste frukt till företag, så har alla företag möjlighet att prova oss, utan extra kostnad, helt utan förpliktelser. Vi tror på vår produkt och arbetar ständigt med att höja fruktupplevelsen. Vi vet att det är roligare att äta frukt om frukterna i lådan varieras efter säsong. På hösten lägger vi i svenska äpplen och innan midsommar så kommer jordgubbarna givetvis från en lokal odlare.

För att nå våra egna mål behöver vi hela tiden skapa förutsättningar till affär, där bägge parter tillsammans når resultat. Vi som leverantör och våra kunder som mottagare av en bra produkt. Det handlar inte om löpande band-leverans, utan mer om omsorg, glädje och det goda värdskapet.

Vi vill göra skillnad!


Kontakta oss


  • Fruktdealen i Sverige AB
  • Stockholmsvägen 26, 194 61 Upplands Väsby
  • Telefon: 08-400 280 20 / 040-26 70 20
  • E-post: info@fruktdealen.se
  X

  Jämför oss med er nuvarande fruktkorg, och upplev skillnaden

  Teckna fruktabonnemang och få första fruktlådan gratis!
  Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.
  Du kan även göra offertförfrågan genom formuläret.
  Frukten väntar på att få glädja din personal!

  Fruktdealen
  premiumleverantören av frukt till företag i Stockholm

  OBS! Gäller endast företag med minst 3 anställda.

   Företag

   Kontaktperson

   E-post

   Telefon

   Ditt meddelande