top of page
Nöjd kund äter äpple

Kvalitet

Fruktdealen erbjuder den bästa fruktleveransen på marknaden gällande kvalitet, service och koncept.

Fruktinköp


Fruktdealen har en helt egen inköpsavdelning som aktivt arbetar med de största grossisterna i Sverige tillsammans med egen import. Då vi alla sitter i gemensamma lokaler får vi en god integration mellan inköp, försäljning, lager och distribution. Vår personal utbildas löpande och en tumregel är att vi aldrig får lägga i en frukt som vi själva inte skulle köpa. Genom kvalitetssäkra inköpskanaler, och ett noggrannare plock, utmanar  Fruktdealen  marknaden vad gäller kvalitet och hållbarhet.

Våra lådor och displayer


Vi levererar inga fruktkorgar!  Fruktdealen har valt att lägga en finslipande detalj för ögat och för produkten som helhet genom att använda trälådor producerade i Småland. Passar inte trälådorna in i er miljö så utvecklar vi ständigt nya lösningar. Kanske ett golvställ eller uppläggning på fat?

Leverans och service 


Med en fast beslutsamhet om att leverera Sveriges fräschaste frukt till företag arbetar vi också löpande med att utveckla vår service och logistik. Vi tror på vår produkt men vet också att säkra och punktliga  leveranser höjer upplevelsen. Att få svar på frågor snabbt och kunna justera sina beställningar utan veckolånga ledtider löser vi med en fysiskt bemannad kundtjänst. Vi finns här för er.

För att nå våra egna mål behöver vi hela tiden skapa förutsättningar till affär, där bägge parter tillsammans når resultat. Vi som leverantör och våra kunder som mottagare av en bra produkt. Det handlar inte om löpande band-leverans, utan mer om omsorg, glädje och det goda värdskapet.

Vi vill göra skillnad!

Läs gärna mer om hur vi arbetar med andra viktiga frågor!

MILJÖ

Vi har höga ambitioner att ständigt minska vår miljö- och klimatpåverkan

ANSVAR

Genom olika samarbetspartners tar vi ansvar och bidrar där vi kan

Kontakta oss

Alla borde ha möjlighet att få bra frukt levererat till kontoret. Vi leverar till såväl små som stora företag och vi hittar alltid en lösning som passar dig.

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt via telefon

08-400 280 20

Stockholm, Göteborg, Uppsala, Södertälje

040-26 70 20

Malmö, Helsingborg

bottom of page