Läs riktlinjerna för hur Fruktdealen agerar kring Coronaviruset/Covid-19

Läs mer

 

Här kan ni ladda ner Fruktdealens Eko-certifikat: Ekocertifikat

Certifikatet är utfärdat av SMAK Certifiering, läs gärna mer här på http://www.smak.se

Det är mycket viktigt att välja en leverantör som är certifierad, eftersom det säkerställer att det bara är ekologisk frukt i beställda produkter. Tyvärr finns det dessvärre många aktörer inom fruktkorgar som inte är certifierade. Det leder till att det finns en risk att de kan fuska med produktionen av sina fruktkorgar. Till exempel kan det handla om att du beställer ekologiska fruktkorgar och får ibland ett innehåll som inte är ekologiskt. Genom en certifiering från till exempel smak, så säkerställer vi att det är 100% ekologisk frukt i våra ekologiska fruktlådor. Även de lådor som inte är 100% ekologiska innehåller ekologiska bananer. Det har vi i alla våra lådor, och är någonting som gör oss unika.

Om Smak Certifiering:

SMAK Certifiering är ett oberoende kontrollorgan som ser till reglerna för EU ekologisk märkning. Som certifierat företag får du märka dina produkter med EU ekologisk märkning, det s.k. EU-lövet. Kontroller sker årligen och kan vara antingen anmäld och oanmäld.

SMAK Certifiering är ackrediterat av det svenska ackrediteringsorganet Swedac. Swedac står för, Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll, som är ett ackrediteringsorgan som kompetensprövar verksamheter som utför analys, provning, kalibrering, certifiering, kontroll och besiktning.

SMAK Certifiering är ackrediterat för certifiering av:

 • Ekologisk produktion enligt EU:s förordningar
 • Ekologisk produktion enligt KRAV:s regler
Om Fruktdealen:
Fruktdealen är en rikstäckande fruktleverantör av frukt till företag. Vi har kontor i Stockholm och Malmö, men kan leverera frukt i hela landet. Fruktdealen är den snabbast växande aktören på marknaden och levererar frukt till mer än 1200 företag varje vecka, vilket gör oss till en av de största leverantörerna i hela Sverige. Förutom frukt levererar Fruktdealen även mjölk, dryck, bars, nötter, frukost och fikalösningar. Fruktdealens målsättning är att vara den mest rekommenderade leverantören av frukt till företag. Hos oss är kunden alltid i fokus, och vi finns tillgängliga alla vardagar mellan 08.00-16.00 på info@fruktdealen.se. Fruktdealen är flexibla, och försöker alltid göra så ni blir lite extra nöjda. Kontakta oss om ni vill veta mer, eller för en kostnadsfri offert! Avslutningsvis så vill vi slå ett extra slag för vårt miljöarbete. För det första så tar vi tillbaka all eventuell returfrukt hos våra kunder. För det andra så har vi en intern sortering av allt som kommer tillbaka, där returfrukt blir till biogas, juice eller skänks till någon av våra hjälporganisationer. Vi slänger ingenting! läs gärna mer om det här. Vi har idag samarbete med bl.a. Upplands Väsby kommun, vid din sida, hemlösa.se och rscued

Kontakta oss


  • Fruktdealen i Sverige AB
  • Stockholmsvägen 26, 194 61 Upplands Väsby
  • Telefon: 08-400 280 20 / 040-26 70 20
  • E-post: info@fruktdealen.se
  X

  Jämför oss med er nuvarande fruktkorg, och upplev skillnaden

  Teckna fruktabonnemang och få första fruktlådan gratis!
  Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.
  Du kan även göra offertförfrågan genom formuläret.
  Frukten väntar på att få glädja din personal!

  Fruktdealen
  premiumleverantören av frukt till företag i Stockholm

  OBS! Gäller endast företag med minst 3 anställda.

   Företag

   Kontaktperson

   E-post

   Telefon

   Ditt meddelande